Emergence logo
Søk

Hvem vi er

Emergence Centre for Leadership består av en kjerne av tre partnere. Ut over disse partnerne er også et bredt nettverk av seniorkonsulenter tilknyttet miljøet. Disse trekkes det på etter behov.

 

Thomas I. Tveteraas Helgø, daglig leder og partner

 


 

 

Thomas har master i ledelse og innovasjon fra Copenhagen Business School og har gått utdannelsen Kaospilotene i Danmark. Han har jobbet med å starte opp flere virksomheter og initiativ i inn og utland og har jobbet i mer enn 10 år med lederutviklingsprogrammer og det å drive utdannelser tilknyttet ledelse. Thomas jobber mye med leder- og talentutvikling og prosessforståelse.

 

Lars Mortensen Lægreid, partner

 

 

Lars er utdannet filosof og økonom. Han har bred erfaring blant annet som organisasjonskonsulent, coach, leder for universitetsstudentene i Danmark, teamleder for Kaospilotene i Danmark og rektor for Prosjektdesign (nå Emergence School of Leadership - utdannelse i prosjekt- og prosessledelse) i Norge. Han har også hatt en rekke verv ved flere typer utdannelser.

 

Jonas Aakre

 

 

Jonas er utdannet Sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen Bi, og prosjekt- og prosessleder ved Emergence School of Leadership. Han har tidligere jobbet som daglig leder ved Emergence School of Leadership, og som studieleder og lærer på Norges Kreative Fagskole, i tillegg til å drive sitt eget firma. I 2010 ga han ut Prosjekthåndboka sammen med kollega Henriette S. Scharning. Jonas videreutdanner seg for tiden som gestaltcoach ved Norsk Gestaltinstitutt.

 

Marianne Mørk Larsen

 

 

Marianne er utdannet danser og skuespiller. Ved siden av å være utøvende skuespiller holder hun også mange kurs og foredrag rundt temaer som Kommunikasjonstrening, Presentasjonsteknikk, Arbeidsglede, Endring og Prestasjon. I tillegg samarbeider hun med Emergence og er en fast bidragsyter på deres lederutviklingsprogrammer. Hun har også erfaring med å starte virksomheter.

 

Glenn D. Rolfsen

 

 

Glenn er utdannet Gestaltterapeut MNGF og jobber også som lærer på Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, pluss har en rekke verv innenfor Gestaltmiljøet i Norge og Europa. Han har jobbet i det private næringsliv i en årrekke og har en egen praksis på et Legesenter i Oslo siden 2003. Samarbeidet med Emergence om deres lederutviklingsprogrammer.

VARNERGRUPPEN VELGER EMERGENCE

Varnergruppen har valgt Emergence for skreddersydde lederutviklings- programmer til alle sine ledere.

LEDELSE i PROSJEKT HOS GYLDENDAL

Emergence er i gang med kurset "Fra prosjektadministasjon til ledelse i prosjekter" hos Gyldendal.

BLOGG OM LEDELSE

Hva er det som gjør at medarbeiderene dine blir mur eller medhjelpere?

T   +47 97 56 82 25    |    E    thomas@emergence.no    |    A    Tungebråtveien 4, 1165 Oslo, NorwayEmergence hovedside